Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

18-ть учасників взяли участь у відкритому аматорському шаховому турнірі памяті Т.Г.Шевченка у Котиківці

11 березня у приміщенні бібілотеки Котиківського Будинку Культури відбувся Відкритий аматорський шаховий турнір пам'яті Т.Г.Шевченка "МЕМОРІАЛ ШЕВЧЕНКА 2018". 

(турнір набув статусу міжнародного, завдяки участі у ньому волонтера Корпусу Миру - Дари Грей)

(учасники та організатори турніру на фоні ШЕВЧЕНКА)

Вже традиційно головним суддею, та співорганізатором змагань, виступив знаний на теренах Городенківщини шахіст - Василь Степанович Ощипко. Який, напередодні, у складі збірної села Котиківка, здобув першість на командному чемпіонаті району з шахів. 

Знаковим також була присутність голови Районної федерації шахів - Любомира Головацького, який привітав Котиківчан та побажав і надалі активно підтримувати шахові традиції. 

Учасники зіграли по шість партій кожен, за швейцарською системою. Після шести турів перше місце із 5 перемогами здобув Городенківчанин - Скрипник Юрій, другу сходинку також із 5-ма перемогами, але програшем в особистій зустрічі, посів Котиківчанин - Осадчук Микола, третє місце із 4.5 бала посів Котиківчанин - Кіндрачук Роман. Всі учаснкии та призери були нагороджені грамотами, дипломами, книгами та блокнотами. 

Даний турнір завершив ряд заходів які проходили у селі Котиківка у рамках програми "ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ У КОТИКІВЦІ" яку підтримав депутатський корпус. Депутати готові і надалі підтримувати розвиток громади через спорт, культуру та всебічний розвиток.  

п.с. Вже скоро, ще до Великодня у селі плануєтсья провести турнір із шашок.  Так, що до скорої зустрічі.

більше фото тут: https://www.facebook.com/album1851118634920173

відео із початку змагань: https://www.facebook.com/ivan.verezhak/videos/10209432814010953/ 

відео із змагань, нагородження: https://www.facebook.com/ivan.verezhak/videos/10209433562709670/?t=7 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *