Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Вже вдруге Котиківка відсвяткувала День Села. У неділю, 2 липня з 11.00 год, на території навколо сільської ради проходили святкові заходи приурочені Дню села Котиківка!

Вже вдруге Котиківка відсвяткувала День Села.

У неділю, 2 липня з 11.00 год, на території навколо сільської ради проходили святкові заходи приурочені Дню села Котиківка!


Почалось дійство з урочистої частини, яка плавно перейшла у спортивні заходи та народні гуляння які завершились о півночі. Протягом всього часу святкування, дітвора якої на святі було дуже багато, бавилась на дитячому, спортивному майданчиках та майданчику для гри Петанк, які споруджено руками сільських умільців. 
а тепер детальніше: 
Урочиста частина почалась з вітальних слів ведучих свята Вікторії Карпенко та Мирослави Соловчук, які передали слово сільському голові. Після, під звуки національного гімну України всі перевели погляди у сторону трьох флагштоків, на яких підіймалось три прапори блакитно-жовтий, червоно-чорний та жовто-зелений прапор села. Честі підійняти прапори удостоїлись: Андрій Кравець - доброволець, учасник бойових дій на сході України, Артем Клубчак – випускник 11-го класу, та сільський голова Іван Вережак. 
Слідом йшли вітальні слова священників, отця-декана Богдана Мороза та отця Василя Гавриша, які разом зі всіма присутніми помолились за процвітання села Котиківка та рідної неньки України. 
Під час урочистостей які тривали близько двох з половиною годин, було згадано чимало жителів та благодійників села, вручено подарунки від сільської ради матерям героїням, наймолодшому подружжю, наймолодшому жителю та випускникам які були присутні на святі. 
Зрештою кожен житель села вартий найкращої похвали, адже кожен переймається долею села, і докладає стільки зусиль для його розвитку. 

На святкуванні Дня Села Котиківка було визначено Почесного Жителя села яким став о. Василь Гавриш, у своїй промові він подякував за високу нагороду, та привітав всіх присутніх з днем села. 


На святі були присутні почесні гості - видатні люди, які народилися в нашому селі і хоч доля закинула їх у різні куточки України, вони ніколи не забувають своє рідне село, де вони народилися і де проминуло їхнє дитинство, на жаль цього року з певних обставин не всім вдалося приїхати на свято, серед присутніх яких можна було розгледіти серед численної кількості глядачів були: Іван Федорович Миронюк який і виступив перед односельчанами та привітав всіх зі святом дня села а також Мирослав Кіндрачук який запрезентував робочий варіант другого тому про Котиківку «Галузівка – кут четвертий», привітав село зі святом, та потішив інформацією, що книга має вийти ще цього року . 

Від міста Городенка із вітаннями до Котиківчан завітав заступник міського голови міста Городенка Роман Гриторів, побажав плідної праці в середині громади. 

Теплими вітальними словами Котиківчан привітав заступник голови Городенківської РДА Ярослав Левкун.


Всі хто виходив до мікрофона із вітаннями, від сільської ради були нагороджені  магнітиками на холодильник із пейзажами села, а вихідцям села було спрезентовано спеціально виготовлені до свята значки із гербом села.

Випускникам та почесним гостям було подаровано спеціально виготовлені до свята дня села футболки із написом «Я люблю Котиківка!» 


Під час свята проходила виставка голубів та свійських тварин, опісля всім учасникам виставки було спрезентовано зерно від партнерів - ПФГ «Геліос».
Народні гуляння, які тривали до півночі проходили разом із досвідченим першокласним музичним колективом «Городенківський Передзвін».

Свято Дня села не було б можливим, без участі кожного, зокрема це депутатів села, також великий внесок у організацію свята вклали: завідувач сільською культурою пані Вікторія Карпенко, аматорські колективи села та сольні виконавці, голоси яких ще довго залишатимуться у пам’яті пристуніх на святі. 
Велика подяка всім хто долучився до організації свята за всебічну підтримку та допомогу у організації Дня села.

Більше фото у альбомі на Фейсбук: ОФІЦІЙНА СТОРІНКА КОТИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *