Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Котиківчани на першому всеукраїнському турнірі з петанку у Івано-Франківську

В суботу 29 квітня в Івано-Франківську відбувся перший всеукраїнський турнір з петанку: Shevchenko — if petanque tournament.  
Ігри пройшли на нових і перших в місті професійних майданчиках в парку імені Шевченка. 


Перед іграми відбулось урочисте відкриття нових майданчиків збудованих спільними силами петанк-клубу «Чугайстер» та обласного підрозділу Федерація петанку України за кошти небайдужих до петанку людей.


Дебютувала у турнірі «сімейна» команда із села Котиківка у складі: Іван Вережак, Наталія Вережак, Олександр Каглян та Ірина Каглян, всі грали вперше, і хоч в трійку призерів не увійшли, проте отримали задоволення від гри, та бажання вже на початку червня провести наступний турнір у Котиківці, для чого вже з наступного тижня біля сільської ради буде облаштовано спеціальний ігровий майданчик розміром 15х4 метри. Взяти участь у турнірі матимуть змогу  усі бажаючі, навіть, якщо ніколи не грали. Правила петанку легкі, а базові навички швидко опановуються.

Як команда дебютант, Котиківка отримала від організаторів набір куль для гри у петанкт.

Ось як прокоментував на власній сторінці  турнір організатор змагань, віце-президент Федерації петанку України, наш земляк із Копачинець – Іван Паламарчук:

«22 учасники, 7 триплетів(один із заміною).   
Серед учасників два Івана Паламарчука, два Василя Ступара і три Івана Вережака, два з них Михайловичі.       
Турнір вийшов ну дуже родинний: тати з синами, чоловіки з дружинами, хлопці з дівчатами, брати рідні і двоюрідні, вуйки і племінники і навіть куми.

Географічно турнір дуже Городенківський: Копачинці, Кунисівці, Котиківка і Чернятин, а також Космач Богородчанського району, ну і звісно Івано-Франківськ.

Дякую усім хто долучився до створення майданчиків та організації турніру.

Виграла копачинсько-кунисівська команда «Ресторан з виїздом».»

Будемо сподіватись, що цей, досить новий для України, вид спорту прийде до душі Котиківчанам, і на майданчику кожні вихідні буде людяно!!!

Більше фото ТУТ:

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *