Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Команда села Котиківка "Три Мости" - переможець гри Що? Де? Коли? 27.05.2017

З нагоди надання Україні безвізового режиму з ЄС, 27 травня у місті Городенка пройшов інтелектуальний турнір зі спортивного Що? Де? Коли?   Команда села Котиківка - "Три Мости" виборола перемогу, та вкотре засвідчила високий інтелектуальний рівень Котиківчан.

  

Команда села Котиківка, під керівництвом сільського голови Івана Вережака, у складі якої грали: Кравець Андрій, Сливчук Віктор, Микитюк Христина, Слідзевська Поліна вперше виступала у футболках, сертифікати на виготовлення яких були виграні на попередній грі, де Котиківчани теж зайняли перше місце.

За друк та дизайн футболок відповідала поліграфічна майстерня "Друк у місті Городенка", за що їм окреме спасибі, футболки якісні, і головне футболки переможців.

У грі взяли участь 3 команди, а саме команда "Ровер Україна" місто Городенка - 14 взятих питань, команда "Міленіум" Городенківська гамназія - 15 взятих питань, та команда села Котиківка "Три Мости" - 21 взяте питання.. 

Ведучим та автором питань виступив знаний на Городенківщині та поза межами інтелектуал - Олександр Каглян.

Організаторами інтелектуального дійства виступив Відділ у справах молоді та спорту Городенківської РДА.

Грамота за перше місце поповнить скарбничку здобутків Котиківчан...

  

Команда "Ровер Україна"

Команда "Міленіум"

Три Мости

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *