Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Котиківка за чисте довкілля та відсортовані відходи! (ФОТО)

14 травня, працівниками із благоустрою Котиківської сільської ради проведено чергове вивантеження контейнерів для роздільного збору ПЕТ-пластику та скла.

Цього разу з 4 контейнерів зібрали повний причіп, в основному ПЕТ-пляшки.

Тішить те, що люди все більше і більше вдаються до сортування сміття, про що свідчить акуратно спресовані у палету ПЕТ-пластикові пляшки, які небайдужий мешканець приніс та поставив біля контейнерів.

Хоча є і випадки, що приносять побутове сміття, цього разу біля двох контейнерів було по кілька пакетів зі сміттям. Не знаємо хто саме залишив пакети біля контейнерів, так як контейнери розміщені обабіч дороги, але всетаки просимо прислухатись до здорового глузду, і до контейнерів приносити тільки скло та пластик.

Дякуємо небайдужому мешканцю села за наданий автомобіль для транспортування вторсировини.

"Ми розуміємо, що привити культуру поводження зі сміттям ми отак зразу всім мешканцям села навряд чи зможемо, але результати які є вже за два роки, і та кількість скла та ПЕТ-пластику яку вдалось зібрати і відправити на переробку є дуже знаковими. Ми на вірному шляху, хоча роботи ще вдосталь!", говорить сільський голова Котиківки - Іван Вережак.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *