Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Котиківка Еко Табір 16.08.-18.08.2017. Локація "Пізнавально-розважальний парк Три Мости"

з 16 по 18 серпня на території пізнавально-розважального парку "Три Мости" у селі Котиківка відбувався наметовий Еко Табір.

Організатором проведення табору виступила громадська організація "Молодіжний Клуб "ТУР" спільно із Котиківська сільська рада, за підтримки Відділ у справах молоді та спорту Городенківської РДА. Інформаційними спонсорами виступили Друк у місті Городенка та районна Газета "Край". Партнерами заходу виступив Військовий клуб MILITARY місто Городенка.
За три насичені дні 20-ть учасників табору прибрали від сміття значну частину тиреторії парку вздовж річКи Ямгорів, а також прослухали численну кількість лекцій.

Перший день відкриття знаменувався спільною молитвою за відновлення природи з Ігор Левицький (Ігор Левицький Левицький) та Назарій Мицко, приємно поспілкувались на тему екології із представником Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЇ о. Назарієм, домовились про спільні проекти задля збереження природи. 

Після смачного корисного обіду перед учасниками табору виступив із лекцією Віталій Ворожбит (Бєшений Кеп) представник Військовий клуб MILITARY, спілкувались про типи боєприпасів які можна зустріти у лісах чи городах, про аптечку та обмундирування солдатів ЗСУ. 


Не менш цікавим видалась інтелектуальна забава "Своя Гра" яку підготували Олександр Каглян та Кравець Андрій


Другий день таборування пройшов не манш насичено, поспілкувались про можливосіт для молоді та про поняття відповідальності із головним спеціалістом Відділ у справах молоді та спорту Городенківської РДА Tanya Gulyakova


По обіді була не менш цікава розмова із випускницею УАЛ Львівзахисницею природи Люба Мартинюк, говорили про екологічні будинки, енергозбереження та розумне поводження із ресурсами які нам дає природа. Загалом день видався меганасиченим. 


Третій день як і два попередні розпочався із ранкової руханки та спільної молитви за відновлення природи. Далі кількьа годин суспільно-корисною праці по розчищенню території Три мости пізнавально-розважальний парк.
Після обіду перед учасниками виступила засновник сімейно-консультативного центру "ПОЗИТИВ" - Наталя Гільденберг, говрили про стресостійкість сучасної молоді, причини та наслідки. Поняття Стрес - не проблема.

 
Під завершення табору учасники взяли участь у Еко-Квесті який підготувала активістка Молодіжний Клуб "ТУР" м.Городенкавипускниця УАЛ Львів Котиківчанка Khrystyna Mykytiuk.


о 18.00 відбулось урочисте закриття табору, де всім учасникам таборування було вручено екологічно чисті подарунки від нашого партнера гончарних майстерень Покутська кераміка.


Кожного вечора для учасників табору та гостей який щовечора приходило чимало проводились кінопокази під відкритим небом. 


Всі як учасники так і організатори табору зрозуміли для себе, що такі заходи потрібні сучасному суспільству, адже проблема збереження природи є чи ненайважливішою після збереження сутності людини у поєднанні з природою. Як зазначив організатор табору, Котиківський сільський голова Іван Вережак - можна з упевненістю говорити про проведення у наступному році "Котиківка Еко Табір 2018"...

Більше фото у альбомі на фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/pg/%D0%9A%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-1065651300133581/photos/?tab=album&album_id=1634960669869305

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *