Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

у Котиківці втретє оберуть "Почесного громадянина села!" Кандидатуру того, хто заслуговує на таку відзнаку у 2018 році, маєте можливість запропонувати саме Ви!

2 липня 2018 року, Котиківка втретє святкуватиме День Села.

Під час цього свята, згідно рішення сесії сільської ради, вручається відзнака «Почесний громадянин села Котиківка».

У 2016 році, такою відзнакою нагороджений, керівник ПФГ «Геліос» - Володимир Васильович Лазорко

У 2017 році, цією ж відзнакою нагороджений, настоятель храму св. Василія – отець Василь Гавриш

А от кандидатуру того, хто заслуговує на таку відзнаку у 2018 році, маєте можливість запропонувати саме Ви!!!

Кандидат повинен бути повнолітнім та мати відношення до життя громади села Котиківка. Подавати пропозиції потрібно під цим повідомленням, від дати публікації оголошення до 14 травня, пропозиції у іншій формі будуть невраховані. Також пропозиції щодо кандидатур можна подати до сільської ради у письмовій формі.

Опісля того як збір пропозицій завершиться. Буде оголошено попереднє, рекомендаційне, голосування, кожен бажаючий, повнолітній мешканець села, зможе прийти із власним паспортом, до сільської ради і проголосувати за того кого він вважає достойним. Голосування буде анонімним. Голосування за кандидатів відбуватиметься з 15 травня по 30 травня включно. Остаточне затвердження відбудеться під час 26 сесії 7-го демократичного скликання, яка відбудеться, орієнтовно, 31 травня - 1 червня!

 Результати голосування будуть доведені до депутатів, та рекомендовані до врахування, під час прийняття остаточного рішення.

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *