Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Котиківка за роздільний збір сміття

Тиждень по Великодню, працівники благоустрою сільської ради, провели вигрузку вторинної сировини, із 4-х контейнерів для роздільного збору скла та пет-пластику. 

У підсумку, на сміттєзвалище не потрапило 440 кілограм скла та 5 великих мішків пет-пластику.

 

Дякуємо мешканцям села за свідомий вибір - сортувати відходи, і за те, що не лінуєтесь, і приносите відсортовані скло та пет-пластик  до контейнерів.

Цього року, кількість місць із контейнерами для роздільного збору сміття планується збільшити. 

За сприяння у вивезені зібраного та відсортованого скла та пет-пластику, дякуємо підприємцю, мешканцю села Василю Нагорняку, який постійно допомагає транспортом.

 

Також хочеться зазначити, що у приміщенні сільської ради, на 2 поверсі, встановлено ємність для збору відпрацьованих батарейок. 

«Одна пальчикова батарейка містить багато небезпечних елементів, наприклад: нікель, цинк, свинець, деякі мають у своєму складі ртуть. Коли відпрацьована батарейка окислюється та потрапляє в землю, весь цей набір елементів потрапляє в ґрунтові води, 400 літрів води стають зовсім непридатними для вживання, забруднюються 20 квадратних метрів землі, а ми з Вами потім п'ємо ту воду, та використовуємо ґрунт. Це є основною причиною, через яку збір та сортування батарейок є гострою необхідністю», — наголошує Іван Вережак, сільський голова Котиківки.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *