Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

23 квітня 2017 року у с. Котиківка відкрито та освячено новий сучаний тренажерний зал

Відтепер Котиківчани та всі бажаючі матимуть змогу займатись важкою атлетикою та фітнесом у обладнаному тренажерному залі який було відкрито на провідну неділю у приміщенні фойє Котиківського Будинку Культури. 


Урочистості почались із вітального слова сільського голови, який подякував, найперше Котиківській молоді та молоді із громадської організації «Молодіжний Клуб «ТУР», які надихнули до створення простору для силових занять, також подякував меценатам які долучились до створення залу як фінансово так і матеріально (надали гирі бліни та тренажерні елементи), а саме: фермерському господарству "Водолій 55" в особі Юрія та Михайла Лазорків, філії "Перспектив" в особі директора Павло Потомський, приватним підприємцям Череп Володимир, Олегу Стернатко, а також всім хто долучився матеріально та фінансово. 


Окрема дяка місцевому умільцю Роману Пуку, який виготовив більшість металічних конструкцій, які вийшли в кілька разів дешевші від купованих.
Після перерізування стрічки, яку перерізали представник філії "Перспектив" Василь Ємчук та приватний підприємець Володимир Череп відбулось освячення приміщення та всіх спортивних елементів отцем Василем Гавришем, котрий після освячення побажав всім зміцнюватись як фізично так і духовно. 
Після освячення відбувся любительський турнір по жиму штанги, 80% від власної ваги. Із присутніх взяти участь виявили бажання 5-ро учасників. Найбільшу кількість відтискань зробив Іван Головецький другим та третім стали Артем Клубчак та Володимир Череп. Кожен із призерів отримали в нагороду по одному мішку зерна, та "РЕСПЕКТ" від глядачів. 


Правильність виконання базових вправ: жим лежачи, присідання зі штангою та станова тяга показав призер чемпіонату України із пауерліфтингу, призер чемпіонату України із жиму лежачи, кандидат у майстри спорту Діка Олег. 
Всі роботи по підготовці залу та встановленні елементів виконали працівники по благоустрою сільської ради разом із сільським головою.


Тренажерний зал працюватиме згідно графіку, який буде узгоджено протягом тижня. Із особливостей зазначимо, що відвідування залу буде відбуватись виключно зі змінним взуттям, а для осіб які не досягнули 18-ти річного віку із письмової згоди батьків та довідкою із лікарні про стан здоров’я. 
Як зазначив сільський голова Іван Вережак "Потрібно бути здоровим, розвиватись гармонійно та пам’ятати, що у здоровому тілі здоровий дух. А Українцям в теперішній час це дуже необхідно"

більше фото ТУТ

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *