Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Котиківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25768297) був реорганізований і увійшов до складу Городенківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Котиківська сільська рада оголошує конкурс на розробку інсталяції - «Родинне дерево села Котиківка»

З метою формування у внутрішніх та зовнішніх інформаційних просторах іміджу села Котиківка, як населеного пункту із традиційно консолідованими, здатними до кооперації мешканцями, а також, цінуючи та наголошуючи на важливості та унікальності кожної родини  сесія сільської ради  вирішила затвердити програму проведення конкурсу на розробку інсталяції - «Родинне дерево села Котиківка» .

 

Положення про проведення конкурсу-інсталяції «Родинне дерево села Котиківка»

Інсталяція буде споруджена за проектом, котрий переможе у відповідному конкурсі, що стартує 31 липня 2017 року і триватиме до 20 серпня. У конкурсі можуть брати участь всі, окрім конкурсної комісії бажаючі без будь-яких вікових, гендерних чи територіальних обмежень.

Вимога до проекту інсталяції:

  • графічне (на папері, чи електронному носії) зображення із зазначенням на ньому конструктивних розмірів, матеріалів, що будуть використовуватись при спорудженні, кольорової гамми тощо;
  • обов’язкова присутність у проекті інсталяції головної концепції – «умовне дерево», «умовні листки» на яких будуть вписані прізвища, що є зареєстровані на території села Котиківка.

Результат конкурсу буде оголошено 23 серпня 2017 року. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду у розмірі 500 грн.

Увага! Сільська рада не несе відповідальності за порушення прав третіх осіб. Згода на участь у конкурсі є одночасно і згодою учасника на перехід авторського права до сільської ради на той, чи інший проект.

Ваші пропозиції ми чекаємо в електронному вигляді на адресу: kotykivka@ukr.net 

Або ж, ви можете занести їх до приймальні сільської ради, чи надіслати заказним листом.

78106, Україна, Івано-Франківська обл., Городенківський р-н., с.Котиківка, вул. Шевченка 112.

Телефон для запитань: 097 57 98 774

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *